Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρέμονται από τα χείλη του Μητσοτάκη για την έδρα Τραγάκης και Γιακουμάτος

Κρέμονται από τα χείλη του Μητσοτάκη για την έδρα Τραγάκης και Γιακουμάτος

Ένα από τα εκλογικά θρίλερ είναι αυτό που παίζεται ανάμεσα σε δυο βουλευτές της ΝΔ, τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Γιάννη Τραγάκη.

Μόνον ένας από τους δυο βουλευτές θα μπει στην Βουλή. Και το ποιος από τους δυο θα το αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό, συμβαίνει γιατί και στις δυο εκλογικές Περιφέρειες ήταν υποψήφιος ο πρωθυπουργός αλλά μπορεί να κρατήσει την έδρα μόνο σε μια από αυτές. Εκεί, λοιπόν που θα κρατήσει την έδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκεί και ο βουλευτής του θα μείνει εκτός Βουλής. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι υποψήφιος στην Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών και σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο που είναι ο Γιάννης Λοβέρδος. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατήσει την έδρα εκεί, τότε ο κ. Γιακουμάτος μένει εκτός.

Ο Γιάννης Τραγάκης είναι στην Β Πειραιώς και αν κρατήσει σε αυτή την περιφέρεια την έδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τότε μένει ο βετεράνος βουλευτής εκτός. Οι τελευταίες πληροφορίες, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης ενδέχεται να κρατήσει την έδρα στην Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών. Μένει πάντως να ανακοινωθεί επίσημα.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις