Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαξίμου: Οι 120 δόσεις είναι μόνο η αρχή – Κι άλλες παροχές μέσα στην εβδομάδα

Μαξίμου: Οι 120 δόσεις είναι μόνο η αρχή – Κι άλλες παροχές μέσα στην εβδομάδα

Τρεις εβδομάδες πριν στηθούν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι το κλίμα στην κοινωνία έχει αλλάξει σημαντικά για τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι η ΝΔ προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων σε θέματα και υποθέσεις που ακουμπούν το θυμικό τους.

Όπως υποστηρίζουν στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει να κινηθούν όλο το επόμενο διάστημα με βάση τα θετικά μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση αφήνοντας την αξιωματική αντιπολίτευση να μιλάει «για καταστροφή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.»

Έτσι εκτός από τις χθεσινές ανακοινώσεις που έκαναν Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και Χαρίτσης για τις 120 δόσεις, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και ενώ η ΝΔ θα έχει καταθέσει την πρόταση μομφής για τον Παύλο Πολάκη, να έρθουν προς ψήφιση και μια σειρά από άλλα θετικά μέτρα τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

«Η ΝΔ εμφανίζεται να είναι χωρίς ατζέντα. Αυτό που κάνει είναι να προσπαθεί να κάνει είναι να κρυφτεί και δυστυχώς να «εκμεταλλευτεί» θλιβερά γεγονότα όπως το Μάτι και η Μαρφίν», έλεγε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας. «Αφού είδαν ότι το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν μπορεί να τους φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν τώρα επιχειρούν να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους με άλλους τρόπους. Στην πραγματικότητα δεν έχουν να πουν τίποτα για τα θετικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση και τα οποία δίνουν λύση σε χιλιάδες συμπολίτες μας», επεσήμανε ο ίδιος άνθρωπος.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ακόμα ότι σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του κλίματος παίζει και το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα αντιμετώπισε με εξωστρέφεια την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την συμφωνία τον Πρεσπών. Αντί δηλαδή να «κρυφτούν» προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αποδοκιμασίες όσων διαφωνούσαν με την λύση αλλά και των ακροδεξιών, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να οργώνουν την Ελλάδα σχεδόν καθημερινά.

Αυτή η στάση έδωσε την δυνατότητα στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να επικοινωνήσουν και όλα τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης ενώ όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε σε συγκεντρώσεις σε όλη την  χώρα.

Φυσικά ιδιαίτερα σημαντική είναι και η παρουσία του πρωθυπουργού  στις μεγάλες πόλεις της χώρας σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας είναι το δυνατό  χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις