Εκλογές

Νίκη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής- Αποτελέσματα

Με καταμετρημένες τις ψήφους σε 6.667 απο τα 6.719 εκλογικά τμήματα ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει ποσοστό (δείτε βίντεο)

52,86% ενώ ο Βασίλης Κικίλιας έρχεται δεύτερος με ποσοστό 47,14%.

Στον πρώτο γύρο ο κ. Σγουρός είχε λάβει ποσοστό 24,05% και ο κ. Κικίλιας 20,45%.

“Αισθάνομαι δικαιωμένος που έμεινα στη θέση μου ότι οι εκλογές είναι πάνω από όλα αυτοδιοικητικές”, δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος στην περιφέρεια Αττικής.
Ο ίδιος είπε ακόμα ότι τιμά την κομματική του προέλευση, ωστόσο, στην περιφέρεια θα κυματίζει μόνο η ελληνική σημαία.

Χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη του στην περιφέρεια Αττικής, όπου -όπως τόνισε- οι πολίτες απέκτησαν για πρώτη φορά αιρετό άρχοντα. Ο κ. Σγουρός ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν, τονίζοντας ότι σέβεται και όλους όσοι επέλεξαν την αποχή.

Αργότερα ο Βασίλης Κικίλιας παραδέχτηκε την ήττα και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Εκλογές
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Εκλογές: Περισσότερα άρθρα
Στη Χίο 4 ιατροδικαστές και 3 νεκροτόμοι για τις νεκροψίες στις σορούς των 15 μεταναστών – Τι προβλέπει το πρωτόκολλο
Υπάρχει επίσης συνεννόηση με το νεκροταφείο Σχιστού για τη μεταφορά και φύλαξη των σορών μέχρι την ταυτοποίηση και απόδοσή τους στους συγγενείς τους
Ελικόπτερο συνεχίζει τις έρευνες στη Χίο 5