Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Σάκης Παπαδόπουλος έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ

Ο Σάκης Παπαδόπουλος έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ

Το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ έσπασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος και εμφανίστηκε το βράδυ στην τηλεόραση σε έκτακτη εκπομπή.

Για τα αίτια της ήττας ο Σάκης Παπαδόπουλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε από τη ψήφο του λαού και για ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων της κυβέρνησης, χωρίς να προσδιορίσει αν είναι υπουργοί ή βουλευτές. «Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο», είπε, δείχνοντας προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Είπε ακόμα πως ο λόγος που αποδοκιμάστηκε στις κάλπες η κυβέρνηση από τους πολίτες, είναι ότι δεν μπόρεσε να συγκροτήσει εγκαίρως ένα προοδευτικό μέτωπο που θα απαντήσει στις μεταμνημονιακές ανάγκες της κοινωνίας.

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «το κεντρικό ζήτημα είναι ότι από την περίοδο του μανιχαϊστικού διχασμού ανάμεσα σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις παρενέβη και ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οφείλαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι προτεραιότητες τις περιόδου μετά την έξοδο από τα μνημόνια ήταν η συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ορισμένα ζητήματα αλλοίωναν αυτή την εικόνα. Η παραμονή στο υπ. Εθνικής Άμυνας ενός προσώπου ο οποίος χαρακτήριζε την συμφωνία των Πρεσπών περίπου προδοτική, δεν συνάδει με το στίγμα το οποίο θέλαμε να δώσουμε για τη πολιτική των συμμαχιών στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις