Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ποιοι εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι – Οι σταυροί και τα ποσοστά σε όλους τους Δήμους

Ποιοι εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι – Οι σταυροί και τα ποσοστά σε όλους τους Δήμους

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Σε κάποιους Δήμους συνεχίζεται η μάχη για τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην εφαρμογή που έχει αναπτύξει το Υπουργείο Εσωτερικών, με την υποστήριξη της Singularlogic, μπορείτε να δείτε την εκλογική μάχη σε όλους τους Δήμους της χώρας. Διαθέσιμα είναι τα ποσοστά των συνδυασμών αλλά και οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι. 

Σημείωση για να βρείτε τα στοιχεία που αναζητείτε: Δίπλα σε κάθε Δήμο εμφανίζεται η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων, ο υποψήφιος Δήμαρχος που προηγείται, το ποσοστό, αλλά και οι έδρες που αναλογούν στην παράταξη που προηγείται.

Όταν επιλέξετε τον Δήμο, πατήστε την επιλογή «Επιλέξτε δημοτική ενότητα», επιλέξτε την Δημοτική ενότητα που σας ενδιαφέρει, και πατήστε το κουμπί δίπλα στην ένδειξη «Υποψήφιοι σύμβουλοι».

Δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων εμφανίζονται οι σταυροί που έχουν συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

(Η εφαρμογή με τα δεδομένα ανανεώνεται συνεχώς).

Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι επιτυχών θεωρείται ο συνδυασμός στις Δημοτικές εκλογές 2023 που πλειοψήφησε με ποσοστό τουλάχιστον 43% + 1 ψήφο επί του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Στην περίπτωση που κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώνει το ποσοστό αυτό στον πρώτο γύρο, διενεργείται επαναληπτική ψηφοφορία στον αντίστοιχο Δήμο στις 15 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις