Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βουλή: Συνεχίζει να “βρέχει” τροπολογίες – Κατατέθηκε και η πρώτη υπουργική

Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ

Κατατέθηκε η πρώτη υπουργική τροπολογία που αφορά παρατάσεις συμβάσεων εργασίας ΙΔΟΧ σε ΟΤΑ, προκειμένου να ψηφιστεί αύριο Τετάρτη (05.06.2019) στην κύρωση της σύμβασης με το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε για να ψηφιστεί σήμερα στην Κύρωση του Αζερμπαϊτζάν, είναι η παράταση των συμβάσεων εργασίας ΙΔΟΧ του προσωπικού που περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της Προκήρυξης 3Κ/2018 (τ. Α.Σ.Ε.Π. 4/2018) και αφορά προσωπικό σε ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται πως η “βροχή” των τροπολογιών είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα με τρεις να κατατίθενται από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, χωρίς ωστόσο να είναι υπουργικές.

Η ίδια βουλευτής λοιπόν κατέθεσε ακόμα δύο τροπολογίες. Η μία είναι για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σεισμοπλήκτων με ακίνητα ολικής απαγόρευσης χρήσης για τις περιοχές Κεφαλλονιάς, Φθιώτιδας Φωκίδας. Η τροπολογία αναφέρεται στους σεισμούς που έγιναν την περίοδο 2013-2015.

Η άλλη αφορά στη μη προβολή δικαιωμάτων κυριότητας από το Δημόσιο σε δάση και δασικές εκτάσεις κείμενες στα Επτάνησα, για τις οποίες δεν ισχύει το τεκμήριο κυριότητας που θεσπίστηκε από το από 16-11-1836 Β.Δ. περί ιδιωτικών δασών.

Δείτε και τις δύο τροπολογίες

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/06/TROPOLOGIA-1.pdf” title=”TROPOLOGIA (1)”] [pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/06/TROPOLOGIA-2.pdf” title=”TROPOLOGIA (2)”]

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις