Ελλάδα

1.100.000 ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο newsit.gr

Για μία ακόμη εβδομάδα, γεμάτη από πολιτικές εξελίξεις, το newsit.gr βρέθηκε στην κορυφή της ενημέρωσης. Και χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, όλοι εσείς οι αναγνώστες του newsit.gr, μας εμπιστευτήκατε για ακόμη μια φορά.

Λίγες μέρες μετά τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές, και όλες τις πολιτικές εξελίξεις που ακολούθησαν, το newsit.gr βρίσκεται στην κορυφή της ενημέρωσης. Το newsit.gr βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας, και όλες τις μέρες μετά τις εκλογές, αποτελεί την βασική πηγή ενημέρωσης τουλάχιστον 900.000 αναγνωστών σε καθημερινή βάση.

Χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου, με την ορκωμοσία της Βουλής και όλες τις πολιτικές εξελίξεις να… τρέχουν, 1.100.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το newsit.gr για να ενημερωθούν.

Η συντακτική ομάδα του newsit.gr σας μετέφερε άμεσα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις, όπως κάνει καθημερινά και όπως, φυσικά, θα συνεχίσει να κάνει για να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Οι εξελίξεις δεν σταματούν ποτέ. Το ίδιο και η προσπάθεια για να σας ενημερώνουμε με αμεσότητα και εγκυρότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίχως τέλος το θρίλερ με τη 16χρονη Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ υποστηρίζει ότι την είδε στη Βάρη και έδωσε φωτογραφίες στην αστυνομία
Η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να επισκέφθηκε το κατάστημα δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα με τον ιδιοκτήτη καφέ να την βγάζει φωτογραφίες και να τις παραδίδει στην αστυνομία
Η κοπέλα που πήγε στο καφέ στη Βάρη