Ελλάδα

181.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα σε φορτηγό στα διόδια Αφιδνών – Καταδίωξη στην Εθνική Οδό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 181.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα στα διόδια των Αφιδνών. Το παράνομο φορτίο μετέφερε φορτηγό, ο οδηγός του οποίου πάτησε γκάζι αναπτύσσοντας ταχύτητα, για να μη συλληφθεί.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων στα διόδια των Αφιδνών εντοπίστηκε φορτηγό, το οποίο στη θέα του μεικτού κλιμακίου της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής που μετείχε στο μικτό κλιμάκιο ακολούθησε το φορτηγό το οποίο ακινητοποιήθηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου.

Ο οδηγός βγήκε από το φορτηγό και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Έπειτα από έρευνα στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 181.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Οι έλεγχοι για τον περιορισμό του παραεμπορίου συνεχίζονται με εντατικούς
ρυθμούς σε όλη την επικράτεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει» λέει 52χρονη που της επιτέθηκε 25χρονος Αιγύπτιος μέσα στο μαγαζί της στη Θεσσαλονίκη
«Μου έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μου επιτέθηκε, έβγαλε ένα μικρό σουγιά και με έριξε κάτω. Άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα, χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει με την κουρτίνα και ένα παντελόνι», λέει η 52χρονη στο newsit.gr
Ο Αιγύπτιος που επιτέθηκε σε 52χρονη