Ελλάδα

24 ώρες χωρίς ΟΣΕ την Τετάρτη – Ματαιώνονται και 10 δρομολόγια του Προαστιακού

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αλλαγές και στα δρομολόγια της Τρίτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταργούνται όλα τα επιβατικά και εμπορικά δρομολόγια, καθώς και τα λεωφορεία μεταξύ Κιάτου – Πάτρας και αντιστρόφως.

Την ίδια μέρα τα δρομολόγια 604, και 605 στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της απεργίας, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Σημαντικές αλλαγές, όμως, προκαλούνται και στα δρομολόγια της Τρίτης. Στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης – Δικαίων – Αθήνας, καταργούνται σε όλη τους τη διαδρομή τα δρομολόγια: IC 74, 604, 605, 504, 505. Επίσης, το δρομολόγιο 610 καταργείται στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Δίκαια και το IC 91 στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη

Στον άξονα Αθήνα-Χαλκίδα καταργούνται τα δρομολόγια 1558, 2530, 2533, μεταξύ Θεσσαλονίκης – Έδεσσας το 753, Λάρισας – Βόλου – Λάρισας τα δρομολόγια 1586, 1587.

Επίσης καταργούνται δέκα δρομολόγια του Προαστιακού.

Λόγω της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται Υπηρεσία Κυκλοφορίας για τις αμαξοστοιχίες της ΑΜΕΛ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που έκλεβαν κλιματιστικά από σχολεία και καταστήματα σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη
Οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν με 3 επιχειρησιακά οχήματα τα καταστήματα και τα σχολικά συγκροτήματα από όπου αφαιρούσαν τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού
Περιπολικό