Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

25η Μαρτίου: Δώρα δια χειρός Μαίρης Κατράντζου στους ξένους ηγέτες

25η Μαρτίου: Δώρα δια χειρός Μαίρης Κατράντζου στους ξένους ηγέτες

Γραβάτες και φουλάρια με ελληνικά μοτίβα σχεδιασμένα από τη Μαίρη Κατράντζου προσέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους υψηλούς προσκεκλημένους που βρέθηκαν στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου.

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου βρέθηκαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Κάρολος, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν και η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, που εκπροσώπησε τον Εμανουέλ Μακρόν που δεν μπόρεσε να έρθει λόγω lockdown στη Γαλλία. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι ιδιαίτερα δώρα για τους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας μας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά, έκανε δώρο στους προσκεκλημένους για την 25η Μαρτίου φουλάρια και γραβάτες με ελληνικά μοτίβα, τα οποία έχει σχεδιάσει η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, τις δημιουργίες της οποίας εμπιστεύονται και στα του Χόλιγουντ.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Lemonia (@lemoniamar)

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε ένα δώρο… παραπάνω στον πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο και ξενάγησε στα άδυτα της Προεδρικής Φρουράς. Του δώρισε έναν ντουλαμά, χειμερινή παιδική στολή εύζωνα, την οποία ο πρίγκιπας της Ουαλίας δέχτηκε με χαρά και εξέφρασε την ελπίδα να προλάβει να τη φορέσει ένας από τους εγγονούς του…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις