Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

25η Μαρτίου: Η Καμίλα δεν άντεξε το κρύο και έβαλε κουβέρτα στα πόδια

25η Μαρτίου: Η Καμίλα δεν άντεξε το κρύο και έβαλε κουβέρτα στα πόδια

Αν και Αγγλίδα, η Καμίλα, σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολου και δούκισσα της Κορνουάλης, φαίνεται ότι δεν αντέχει το κρύο. Και φάνηκε και την ώρα που παρακολουθούσε την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα.

Η Καμίλα συνοδεύει τον πρίγκιπα Κάρολο και σε αυτή την επίσκεψη του στην Αθήνα, προκειμένου να είναι παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Click4more Δάκρυσε ο Πρίγκιπας Κάρολος την ώρα της κατάθεσης στεφάνου

Η μέρα στην Αθήνα δεν είναι και από τις πιο ζεστές. Οι υπεύθυνοι της τελετής είχαν προνοήσει να βάλουν κουβέρτες στις θέσεις των προσκεκλημένων, που θα έμεναν ώρες ακίνητοι στην εξέδρα, ώστε αν κάποιος κρυώσει να… κουκουλωθεί.

Και ήταν η δούκισσα της Κορνουάλης που εκμεταλλεύθηκε την προνοητικότητα των Ελλήνων. Ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» να κάθεται δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο, με μια λευκή κουβέρτα στα πόδια της για να προστατευτεί από το κρύο.

Όταν εκείνη ζήτησε να της δώσουν την κουβέρτα, τρυφερά ο πρίγκιπας Κάρολος τη βοήθησε να τη “στρώσει” στα πόδια της για να προστατευτεί. 

Φωτογραφίες: InTime News, Reuters

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις