Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

25η Μαρτίου στον Πειραιά: Η τεράστια ελληνική σημαία κυματίζει και πάλι στη θάλασσα

25η Μαρτίου στον Πειραιά: Η τεράστια ελληνική σημαία κυματίζει και πάλι στη θάλασσα

Η τεράστια ελληνική σημαία κυματίζει και πάλι στη θάλασσα του Πειραιά, καθώς ο Δήμος την τοποθέτησε στην επιφάνεια της θάλασσας στον Όρμο Αφροδίτης για να τιμήσει την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Είναι μια κίνηση υψηλού συμβολισμού που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην πόλη, με τη θέα της γαλανόλευκης στην επιφάνεια της θάλασσας να προκαλεί αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης.

Στην παρουσίαση της γαλανόλευκης στην επιφάνεια της θάλασσας, βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του, η αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αλέξανδρος Παλατιανός.

Ο κ. Παλατιανός δήλωσε πως η συμβολική ανάπτυξη της ελληνικής σημαίας στη θάλασσα της Πειραϊκής τονίζει το εθνικό αίσθημα απέναντι στο έργο που επιτέλεσαν οι πρόγονοί μας.

Τη διοργάνωση της δράσης είχε η Διεύθυνση Εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά με την συμβολή της Α’ Δημοτικής Κοινότητας, του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, του Λιμενικού Σώματος, του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πειραϊκής «Ο Άγιος Νικόλαος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις