Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

28η Οκτωβρίου: Τριήμερες εκδρομές και προορισμοί της τελευταίας στιγμής

28η Οκτωβρίου: Τριήμερες εκδρομές και προορισμοί της τελευταίας στιγμής

Τριήμερες εκδρομές. Οργανώσου. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Η Ελλάδα προσφέρει τόσες επιλογές ώστε ακόμη κι αν το αποφασίσεις την τελευταία στιγμή να φύγεις, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετούς προορισμούς.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είναι πάντα μια καλή επιλογή για ένα ταξίδι είτε στην ηπειρωτική Ελλάδα είτε στη νησιωτική, ειδικά αν έχει καλό καιρό. Εμείς σου προτείνουμε τρεις πανέμορφους προορισμούς για να περάσεις σίγουρα καλά και να ξεκουραστείς.

Η all time classic επιλογές για όλες τις εποχές του χρόνου πλέον, η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί τον προορισμό που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Τα Ιωάννινα είναι η πόλη για την οποία αρκετοί θα άφηναν την Αθήνα δίχως δεύτερη σκέψη.

Αρχικά, με τους νέους δρόμους είναι πλέον πολύ πιο κοντά στην Αθήνα σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι πας άνετα για τριήμερο και χωρίς να κουραστείς. Μια πόλη που θα σε ενθουσιάσει με τη φύση και την ιστορία της.

Αν βρεθείς εκεί την 28η Οκτωβρίου, θα δεις την παρέλαση που γίνεται στο κέντρο της πόλης και μετά μπορείς να πιεις καφέ με θέα τη λίμνη και να φας σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα εστίασης. Υψηλό είναι το επίπεδο παροχών και στη διαμονή και μπορείς να βρεις από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, μέχρι και airbnb.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις