Ελλάδα

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Οι πολιτικοί που συμμετείχαν

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν είτε ως δρομείς είτε ως θεατές στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, μεταξύ των οποίων και πολιτικοί.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και η υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου συμμετείχαν στον μαραθώνιο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε μάλιστα δίπλα στην αργυρή Ολυμπιονίκη Χρυσοπηγή Δεβετζή, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου βοηθούσε ένα άτομο με κινητικά προβλήματα.

avgenakis avgenakis avgenakis domna domna domna domna domna

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της χήρας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Ο 60χρονος σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να εβαλε φωτιά στο διαμέρισμα
Δολοφονία της 87χρονης Ελένης Παπαδοπούλου