Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

4 νεκροί σε ισάριθμα τροχαία σε Κηφισό, Νέα Φιλαδέλφεια, Πάτρα και Κρήτη – Σκληρές εικόνες στα σημεία

4 νεκροί σε ισάριθμα τροχαία σε Κηφισό, Νέα Φιλαδέλφεια, Πάτρα και Κρήτη – Σκληρές εικόνες στα σημεία

Χάθηκαν μέσα σε λίγες ώρες 4 ζωές σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Αθήνα, Πάτρα και Κρήτη. Σκληρές εικόνες στα σημεία που σημειώθηκαν οι τραγωδίες…

Από τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα, 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα. 4 οδηγοί που έχασαν τον έλεγχο και τη ζωή τους, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι εικόνες στα σημεία που ξεψύχησαν είναι σκληρές. Οι σπαρακτικές αντιδράσεις φίλων και συγγενών τους, κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο βαριά. Οι ατυχίες τους, τροφοδοτούν τις τελευταίες ώρες μια σειρά από συζητήσεις.

Στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας σκοτώθηκε τα ξημερώματα 22χρονος που επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι. Τον θάνατο του 22χρονου οδηγού επιβεβαίωσε συγγενής του που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συγγενής του αδικοχαμένου οδηγού επισήμανε ότι ο νεαρός δεν είχε πιει και ότι επέστρεφε από την δουλειά του. Μάλιστα κάλεσε τις Αρχές να αναζητήσουν απαντήσεις για το δυστύχημα από κάμερες που υπήρχαν στο σημείο. Στον Κηφισό δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, με πολλούς οδηγούς να σταματούν σοκαρισμένοι και να βλέπουν τις παρακάτω εικόνες…

Λίγη ώρα αργότερα σκοτώθηκε ειδικός φρουρός στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος που οδηγούσε μηχανή έχασε τη ζωή του ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως ο άτυχος 25χρονος ειδικός φρουρός, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

Στην Πάτρα η τραγωδία σημειώθηκε έξω από νεκροταφείο, στις 06.30 το πρωί. Με το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος να εντοπίζεται κρεμασμένο πάνω από τάφους.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος βγήκε από την πορεία του, μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Νεκρός σε τροχαίο ιδιοκτήτης beach bar

Tη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης, επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο και ιδιοκτήτης beach bar. Ο άτυχος νέος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με μεγάλο κύκλο και όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο 33χρονος Αντώνης Παναρετάκης, οδηγούσε τη μηχανή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν εκείνη ξέφυγε, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, της πορείας της με συνέπεια να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.

Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος καθώς όταν βρέθηκαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ ο 33χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα η Κρήτη θρηνεί στην άσφαλτο 28 ανθρώπινες ζωές.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις