Ελλάδα

43 δήμοι δήλωσαν λάθος οικονομικά στοιχεία

Προσπάθησαν να κρύψουν δαπάνες ή ήταν απλά τυχαία λάθη; Το υπουργείο καλεί τους δήμους να διορθώσουν άμεσα τα στοιχεία αυτά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να διορθώσουν, άμεσα, τα λάθος στοιχεία που έχουν υποβάλει 43 δήμοι στη βάση δεδομένων «Οικονομικά Στοιχεία Δήμων» καλεί το υπουργείο Εσωτερικών, με έγγραφό του.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, εντοπίστηκαν λάθη σε ποσά και σε υποβληθέντα στοιχεία, που καταχωρούνται σε ορισμένα πεδία, με μήνα αναφοράς τον Απρίλιο 2012 και, κατά συνέπεια, το δελτίο είναι λανθασμένο.

Γι΄ αυτό, το υπουργείο Εσωτερικών ζητά από τους συγκεκριμένους δήμους και τα αρμόδια όργανά τους, αφού ερευνήσουν το θέμα, να αιτιολογήσουν πλήρως τις επίμαχες εγγραφές και να προβούν άμεσα σε διορθώσεις, μετά από επικοινωνία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ).

Ταυτόχρονα, καλεί τους δήμους να κοινοποιήσουν τις απαντήσεις τους και στην αρμόδια διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκδήλωση της Γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα για την ημέρα της Βαστίλης με Κικίλια και Γκιλφόιλ
Αναφερόμενη στον πίνακα του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου», τον χαρακτήρισε σύμβολο μιας φιλίας που διαρκεί δύο αιώνες και βασίζεται στην κοινή προσήλωση στην ελευθερία και την ανεξαρτησία
Η πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer, μιλάει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Εορτή της Γαλλίας Ημέρα της Βαστίλης στο Βυζαντινό Μουσείο - ΦΩΤΟΤ ΑΠΕ-ΜΠΕ