Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Α.Αραβαντινός στο ΣΚΑΪ: Η δολοφονία του Καρέλι δεν έγινε στις φυλακές Νιγρίτας

Α.Αραβαντινός στο ΣΚΑΪ: Η δολοφονία του Καρέλι δεν έγινε στις φυλακές Νιγρίτας

Για τα βασανιστήρια στον Ιλία Καρέλι μίλησε ο Αντώνης Αραβαντινός στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι ο Αλβανός κακοποιός πέθανε στις φυλακές της Νιγρίτας, ωστόσο δεν δολοφονήθηκε εκεί. 

“Είναι καταγεγραμμένη η αποβίβαση του Καρέλι από την κλούβα, που έχει χειροπέδες σε πόδια και χέρια και αμέσως μετά από 2,5 λεπτά φωτογραφίζεται. Η κατάσταση που τον πήραμε είναι δεδομένη. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το θάνατό του”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων. 

Και πρόσθεσε: “Δεν έγινε η δολοφονία στις φυλακές της Νιγρίτας. Πέθανε εκεί, αλλά δεν ξέρουμε τα αίτια θανάτου”.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέρρες: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλία Καρέλι στην Ελλάδα – Νέο βίντεο από την κηδεία του και τα συνθήματα κατά της Ελλάδας!

Σέρρες: Σπάει η ομερτά των φυλακών Νιγρίτας; – Αραβαντινός: Αυτός ομολόγησε τα βασανιστήρια στον Καρέλι – Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας!

Ιατροδικαστής στο ΣΚΑΪ: Δεν ισχύουν οι καταγγελίες των αλβανικών ΜΜΕ – Προσπάθησαν να καθαρίσουν το κελί από τα αίματα – Όλα έγιναν στη Νιγρίτα!

Παιδική χαρά το Γκουαντανάμο μπροστά στη Νιγρίτα! – Φρικτά βασανιστήρια στον Ιλία Καρέλι – Του έλειπαν νύχια και τα χέρια του ήταν καμμένα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε