Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Aegean: Οι νέες της στολές δια χειρός Zeus+Δione

Aegean: Οι νέες της στολές δια χειρός Zeus+Δione

Nέες στολές, νέο look στη νέα εποχή της Aegean!

Με έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε τις νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean!

«Σε απόλυτη αρμονία με τη νέα μας εποχή, οι νέες στολές έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα των ανθρώπων μας», αναφέρει η Aegean και σημειώνει ότι οι δημιουργίες του Zeus+Δione «συνδυάζει την ελληνική κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία μας».

«Με σεβασμό στην νέα μας ταυτότητα και ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, κώδικες και σύμβολα, η πρόταση της Zeus+Δione υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και το σχεδιασμό του Marios Schwab, περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους.

Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες όπως ενσωματωμένα φουλάρια στο ντεκολτέ, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους, γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων.

Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή.

To νέο μας look: Hair & Make up

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο make up look που αντανακλά το αιγαιοπελαγίτικο φως και τη λάμψη του ελληνικού ήλιου, σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά χωρίς υπερβολές.

Με επιρροή από την ελληνική φύση, επιλέξαμε γήινους τόνους καφέ, bronze και ροζ που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και εγγυώνται την άψογη εμφάνιση και άνεση του προσωπικού μας σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Στην ίδια φιλοσοφία και τo hair grooming έρχεται να ολοκληρώσει το ανανεωμένο look με χαλαρά pony tails και πλεξούδες.

Το νέο look της AEGEAN έρχεται ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των ελληνικών brands, AEGEAN, Zeus+Δione και KORRES, που μοιράζονται κοινές αξίες πρεσβεύοντας με επιτυχία επί σειρά ετών τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε με την ανανεωμένη εμφάνισή μας!», καταλήγει η Aegean.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις