Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άγρια επεισόδια μεταναστών στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επεισόδια μεταναστών στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρότατα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα σε Σύριους και Αφγανούς μετανάστες, κάτι που δεν γίνεται πρώτη φορά, με τους άντρες του λιμενικού απλά να παρακολουθούν τα επεισόδια, ενώ η παρουσία της αστυνομίας είναι παντελής.

Οι μοναδικοί που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν οι Εθελοντές, ενώ οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού χτυπούσαν την κόρνα, προκειμένου να τους πείσουν να σταματήσουν.

Αιτία των επεισοδίων κάθε φορά μπορεί να είναι το παραμικρό, καθώς αυτοί οι άνθρωποι αναγκασμένοι να ζουν υπό άθλιες συνθήκες έχουν πλέον μηδενική ανοχή και υπομονή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Τη νύχτα άλλοι τρεις  πρόσφυγες τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από συμπλοκή 20 μεταναστών-προσφύγων που σημειώθηκε στη 1.00 τη νύχτα στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ σε τρεις τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν (λίγες ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε