Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Allou! Fun Park: Ο πραγματογνώμονας θα δώσει απαντήσεις για το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες

Allou! Fun Park: Ο πραγματογνώμονας θα δώσει απαντήσεις για το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες

Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί με εντολή εισαγγελέα για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες στο Allou! Fun Park, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (06.09.2022).

Το βράδυ της Τρίτης (06/09/2022) μια παρέα νέων παιδιών βίωσε τον τρόμο στο παιχνίδι “La Isla”, που αποτελείται από ξεχωριστά βαγόνια – βάρκες χωρητικότητας τεσσάρων ατόμων. Σε αυτή τη δραστηριότητα οι επιβαίνοντες αφού μπαίνουν μέσα σε βαγόνια, αρχικά κινούνται πάνω σε ράγες, που φτάνουν σε ύψος τα 15- 20 μέτρα και στη συνέχεια πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο νερό.

Μια αντλία, που ρυθμίζει τη στάθμη του νερού στο παιχνίδι του Allou! Fun Park, φαίνεται να είναι υπεύθυνη για την πρόκληση του ατυχήματος. Την Πέμπτη (08.09.2022) θα οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα βρεθεί στο σημείο για αυτοψία και με την έκθεση του θα ξεκαθαριστούν οι συνθήκες του ατυχήματος και αν το βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε ή όχι.

TÜV HELLAS για ατύχημα στο Allou! Fun Park: «Το παιχνίδι είχε ελεγχθεί και ήταν ασφαλές»

Από την πλευρά τους, αστυνομικοί του Α.Τ. Ρέντη θα λάβουν καταθέσεις από τους τραυματίες, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους. Παράλληλα, θα δοθούν στις αρχές οι ιατρικές βεβαιώσεις για να διαπιστωθούν οι σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στους τέσσερις επιβαίνοντες.  

Μία ημέρα μετά το ατύχημα, το Allou! Fun Park ήταν ανοιχτό για το κοινό, ωστόσο το παιχνίδι “La Isla”, ήταν εκτός λειτουργίας “λόγω προγραμματισμένου ελέγχου”, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο. 

Η κατάσταση των τραυματιών

Από το ατύχημα στο Allou! Fun Park τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, από τα οποία τα τρία νοσηλεύονται ακόμα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η 21χρονη τραυματίας βρίσκεται στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα.

Allou! Fun Park: «Κανένα παιδί δεν σηκώθηκε όρθιο», λέει η μητέρα της 22χρονης τραυματία

Ακόμα, ένας 24χρονος νοσηλεύεται σε χειρουργική κλινική με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, ενώ μία ακόμα κοπέλα, παραμένει στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση. Το τέταρτο άτομο της παρέας τραυματίστηκε πιο ελαφριά, φεύγοντας από το νοσοκομείο με 12 ράμματα στο κεφάλι.

Δείτε τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα, στις εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις