Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Τι ώρα θα μάθουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των εκλογών

Αποτελέσματα εκλογών – Τι ώρα θα μάθουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαϊου και του Β’ γύρου αλλά και των Ευρωεκλογών στο www.newsit.gr.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit καλύπτει λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία και μεταδίδει όσα συμβαίνουν στα εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, τo newsit θα παρουσιάσει τα exit poll και αμέσως μετά, σε συνεχή ροή, όλα τα αποτελέσματα ανά Περιφέρεια και Δήμο για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη κατανομή των εδρών της Ευρωβουλής ανά πολιτική ομάδα, η οποία όμως θα βασίζεται σε εκτιμήσεις και σε exit poll, αργά το βράδυ σήμερα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μία πρώτη εικόνα για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα δεν αναμένεται νωρίτερα από τις 23:00.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ΕΚ, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται πριν τη 1:00 το πρωί της Δευτέρας.
 
 
Σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία για τις ευρωεκλογές, όπως ανακοινώθηκε, το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τη Singular θα παραδώσουν στη ροή των αποτελεσμάτων, τη σταυροδοσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών αλλά και οριστικά στοιχεία για τα ελληνικά κόμματα που εκλέγονται στο Ευρωκοινοβούλιο έως τη Δευτέρα το βράδυ.
 
 
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 

Exit polls – Τι ώρα θα δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε