Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Athens Flying Week 2023: Οι μοναδικοί «Ιππότες» Fursan Al Emarat για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Athens Flying Week 2023: Οι μοναδικοί «Ιππότες» Fursan Al Emarat για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχονται οι Fursan Al Emarat, οι «Ιππότες» από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συμμετάσχουν στην 11η Athens Flying Week, που θα πραγματοποιηθεί στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται και φέτος ένα μοναδικό υπερθέαμα στον αέρα!

Το σμήνος των Fursan Al Emarat θα κάνει μια σπάνια εμφάνιση στην Ευρώπη. Αποτελείται από 7 Aermacchi MB-339 NAT και αναμένεται «ζωγραφίσει» στους ελληνικούς ουρανούς, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους στην 11η Athens Flying Week στην Τανάγρα.

Εναέριες «χορογραφίες» που αψηφούν τη βαρύτητα, ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και ελιγμοί που θα σας καθηλώσουν! Το άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα των Fursan Al Emarat τα έχει όλα!

Μετά από 11 χρόνια, οι Fursan Al Emarat επέστρεψαν φέτος στο Royal International Air Tattoo και τώρα ετοιμάζονται να «μαγέψουν» τους χιλιάδες φίλους της Athens Flying Week που θα βρεθούν στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Υπερθέαμα για όλους

Η 11η Athens Flying Week επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα από ακροβατικά σμήνη και μεμονωμένα αεροσκάφη!

Μη χάσετε το γαλλικό Rafale Solo Display, το Eurofighter Typhoon από τη Σαουδική Αραβία, το βέλγικο F-16 Dream Viper, το F-16 Dannebrog 800 από τη Δανία και φυσικά, η AFW αναμένει την τελική επιβεβαίωση για το «stealth» μαχητικό 5ης γενιάς, F-35!

Εκτός από τους Fursan Al Emarat, το «παρών» στην Athens Flying Week θα δώσουν οι Saudi Hawks από τη Σαουδική Αραβία, οι Ισπανοί Patrulla Aguila, οι Ελβετοί PC-7 Team και οι Ιταλοί WeFly – το μοναδικό ακροβατικό σμήνος ΑμεΑ στον κόσμο!

Φυσικά, από την Athens Flying Week 2023 δεν λείπουν και οι ελληνικές συμμετοχές! Η «εθνική ομάδα» αεροπορικών επιδείξεων – το F-16 Zeus και το T-6 Daedalus – τα ελληνικά Rafale, F-4 Phantom και Mirage 2000-5, καθώς και όλα τα πτητικά μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων! Μη χάσετε και την άκρως εντυπωσιακή επίδειξη ικανοτήτων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ!

Χορηγοί και εισιτήρια

Μαζί μας, όπως κάθε χρόνο η AEGEAN με τα αεροσκάφη της να συμμετέχουν σε μοναδικούς σχηματισμούς πάνω από την Τανάγρα, ο Ιταλός πρωταθλητής Luca Bertossio με το εντυπωσιακό Glider, το Skyvan της Aviation PhotoCrew, η ομάδα RC Kavala Acro Team και οι Hellenic Skydivers!

Η Athens Flying Week και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σας περιμένουν για μία αξέχαστη εμπειρία!

Το catering της διοργάνωσης αναλαμβάνει φέτος ο όμιλος ΒΕΝΕΤΗ!

Και όπως κάθε χρόνο, η Athens Flying Week προσφέρει δωρεάν είσοδο και απεριόριστη θέα μπροστά από τον χώρο VIP στους κατόχους κάρτας ΑμεΑ!!!

Εξασφαλίστε ΕΓΚΑΙΡΩΣ το εισιτήριό σας μέσω της viva.gr και του επίσημου δικτύου μεταπωλητών της!

Μπείτε στο www.viva.gr και κλείστε ΤΩΡΑ το εισιτήριο που θα σας…απογειώσει!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις