Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Black Friday με πιστοποιητικά – Καταστηματάρχες στο newsit.gr: Τα μέτρα έχουν επηρεάσει πολύ τους πελάτες

Black Friday με πιστοποιητικά – Καταστηματάρχες στο newsit.gr: Τα μέτρα έχουν επηρεάσει πολύ τους πελάτες

Η Black Friday φέτος θα είναι πολύ διαφορετική στο λιανεμπόριο λόγω των νέων περιορισμών που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ιδιοκτήτες καταστημάτων, αλλά και υπάλληλοι μίλησαν στο newsit.gr, για τις προσφορές που έχουν στα μαγαζιά τους καθώς και για το πώς πιστεύουν ότι θα κινηθεί η αγορά την συγκεκριμένη ημέρα.

Η κα Κοτζαμπασακη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στο κέντρο της Αθήνας, λέει στο newsit.gr ότι έχει ξεκινήσει pre Black Friday, γιατί «τα μαγαζιά έχουμε ανάγκη στο να δουλέψουμε λίγο». «Γενικά είμαι αισιόδοξη, αλλά τα μέτρα έχουν μπερδέψει τον κόσμο και έχει μειωθεί η πελατεία μας στο 50%, γι’ αυτό ξεκινήσαμε και άμεσα εκπτώσεις» σημειώνει η ίδια.

Μιλώντας τώρα για την εικόνα που περιμένει να έχει η αγορά την Παρασκευή, υποστηρίζει ότι δεν περιμένει ότι θα δημιουργηθούν ουρές, «ο κόσμος προσέχει πολύ. Πιστεύω απλά ότι θα έχουμε λίγο περισσότερη δουλειά από το σύνηθες».

Οι  προσφορές στο κατάστημά της ξεκινούν από 15% και φτάνουν μέχρι 30% γιατί όπως λέει στο newsit,gr, έχει συνεχώς νέα εμπορεύματα και δεν έχει στοκ.

Στη συνέχεια ο κ. Δαρρας, υπεύθυνος καταστήματος στην Ερμού, σημειώνει ότι «τα μέτρα έχουν επηρεάσει κατά πολύ τους πελάτες, από εκεί και πέρα ελπίζουμε να γίνει κάτι καλύτερο. Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε βάλει προσφορές και περιμένουμε».

Τέλος η κα Ελευθερίου, σημειώνει πως στο κατάστημα που εργάζεται έχουν ξεκινήσει από τώρα την προετοιμασία για την Black Friday,«με πραγματικές εκπτώσεις που φτάνουν το – 40%. Αναμένουμε μεγάλο αριθμό κόσμου, αλλά σίγουρα φέτος θα είναι διαφορετικά με τα πιστοποιητικά και τα σκαναρίσματα. Εμείς, όπως και οι πελάτες τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και πιστεύω θα κυλήσουν όλα ομαλά».

Τέλος, σημειώνει πως τα τηλέφωνα είναι αρκετά από τους πελάτες, οπότε θεωρεί ότι θα βγει φέτος αρκετός κόσμος να ψωνίσει. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις