Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Blue Horizon: «Είναι ράκος, νιώθει άσχημα για ότι έχει γίνει», λέει η σύζυγος του υπάρχου στο Live News

Blue Horizon: «Είναι ράκος, νιώθει άσχημα για ότι έχει γίνει», λέει η σύζυγος του υπάρχου στο Live News

Δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε συμβεί η σύζυγός του υπάρχου στο πλοίο Blue Horizon.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στο Live News ο σύζυγός της είναι ράκος, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει άσχημα για όσα έχουν συμβεί.
«Είμαστε η οικογένεια του υπάρχου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γι’ αυτό», δήλωσε αρχικά.

«Είναι ένα ράκος, είναι πάρα πολύ χάλια. Προσπαθώ να στηρίξω τον (…), προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Η σύζυγός του ανέφερε πως ο ύπαρχος δεν μπορούσε να μιλήσει, καθώς ήταν ράκος και έκλαιγε συνέχεια.

«Να ξέρετε ότι και εκείνος νιώθει πάρα πάρα πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έχει γίνει. Δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ήθελε να έχει τέτοια έκβαση. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και ο (…) και τα παιδιά μου», είπε.

 

«Δεν είχε καταλάβει ότι το καράβι ξεκινάει»

Στην εκπομπή Live News μίλησε και ο δικηγόρος του υπάρχου Χαράλαμπος Σύψας και μετέφερε τα όσα ισχυρίζεται ο πελάτης του.

«Ο ίδιος διατείνεται ότι στις δύο αρχικές φορές που προσπαθεί να μπει στον καταπαπέλτη ο 36χρονος είναι δεδομένο ότι τον απωθεί. Την τρίτη φορά διατείνεται πραγματικά έχει τα χέρια παρατεταμένα, επιδιώκει την ουσιαστικά την επαφή μαζί του για να τον διώξει έξω από το πλοίο όμωςδεν έχει αντιληφθεί ότι το καράβι ξεκινάει και αρχίζει να υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο πλοίο και την προκυμαία».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις