Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Διάσημοι που σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα

Διάσημοι που σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα

O απροσδόκητος θάνατος του Παντελή Παντελίδη, που συγκίνησε το πανελλήνιο δεν ήταν ο πρώτος! Πολλοί μεγάλοι stars και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό έχουν βρει τραγικό θάνατο σε τροχαία δυστυχήματα.

Όλοι θυμούνται τον άδικο χαμό του Έλληνα ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος ξεψύχησε στις 21 Μαΐου 2013 μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην Αττική Οδό, πηγαίνοντας στα γυρίσματα της εκπομπής Dr Cook.

Tότε ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική Οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Για περίπου δύο μήνες ο Τόμας Πρωτόπαπας βρισκοταν στη Μονάδα της Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στις 21 Μαΐου 2013.

Ολόκληρος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί όταν πέθανε η πριγκίπισσα, Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από ένα άγριο κυνηγητό της ίδιας και του Αλ Φαγέντ από παπαράτσι.

Το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες προσκρούει με σφοδρότητα στο τούνελ Πλας ντε Άλμα στο Παρίσι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανασύρεται βαριά τραυματισμένη, αλλά δυστυχώς καταλήγει κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Θύμα τροχαίου έπεσε και το 1955 ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, Τζέιμς Ντιν. Ο διάσημος ηθοποιός είχε αγοράσει ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της εποχής, μία Porche 550 Spyder αλλά με αυτό το αυτοκίνητο έμελλε να χάσει τη ζωή του.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 1982 ο πλανήτης αποχαιρετούσε την πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις Κέλι, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Η πριγκίπισσα επέστρεφε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και υποστηριζόταν με μηχανήματα λόγω της σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης που είχε υποστεί. Η οικογένειά της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, Paul Walker γνωστός από τις ταινίες Fast and Furious σε ηλικία 40 ετών. Ο Paul Walker ήταν συνοδηγός με οδηγό τον Roger Rojas και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ιλίγγιώδη ταχύτητα σε μία κολώνα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να ανασυρθούν και οι δύο νεκροί. Το δυστύχημα έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε και η ολυμπιονίκης της ρυθμικής, Άννα Πολλάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η αθλήτρια έσβησε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε