Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Σταμάτη στο Δαφνί

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Σταμάτη στο Δαφνί

Με βαριά φαρμακευτική αγωγή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί την κατάθλιψη απο την οποία πάσχει η Βίκυ Σταμάτη. Εργαζόμενοι του νοσοκομείου λένε οτι της απαγορεύεται ακόμα και το επισκεπτήριο.

Ιδιαίτερα ανησυχητική και σοβαρή χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας της Βίκυς Σταμάτης, η οποία εδώ κι ένα μήνα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Δαφνί, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Βίκυ Σταμάτη, που εισήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης, δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, οι γιατροί λένε πως πάσχει από βαριά καταθλιπτική συνδρομή με αυτοκτονικές τάσεις και πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Της χορηγείται βαριά αγωγή και είναι σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές του νοσοκομείου, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου παίρνει μεν βαριά φαρμακευτική αγωγή αλλά έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγει μια βόλτα στο κήπο, συνοδευόμενη από νοσηλευτή ή συγγενή. Όμως, οι αστυνομικοί δεν της επιτρέπουν να βγει ούτε από το δωμάτιό της. Εργαζόμενος του νοσοκομείου αναφέρει επίσης πως οι αστυνομικοί τηρούν πολύ αυστηρά το πρωτόκολλο, απαγορεύοντας το επισκεπτήριο με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να δει ακόμα και το παιδί της.

Διαβάστε

Μαζί με άλλους 25 σε θάλαμο στο “Δαφνί” η Βίκυ Σταμάτη! Όλες οι λεπτομέρειες της νοσηλείας

Το χρονικό της κατάρρευσης της Βίκυς Σταμάτη – Τι προηγήθηκε του εγκλεισμού στο Δαφνί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε