Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Έρευνα από το υπουργείο Παιδείας για την λογοκρισία που κατήγγειλε δασκάλα δημοτικού

Έρευνα από το υπουργείο Παιδείας για την λογοκρισία που κατήγγειλε δασκάλα δημοτικού

Ο αρμόδιος διευθυντής Εκπαίδευσης θα ασχοληθεί με την διερεύνηση της καταγγελίας της δασκάλας της Έ Δημοτικού ότι έπεσε θύμα λογοκρισίας από την διευθύντρια του σχολείου της, αφού της απαγόρευσε να διδάξει στα παιδιά τον Κεμάλ του Μάνου Χατζηδάκι.

Το υπουργείο Παιδείας διέταξε έρευνα παρότι, όπως αναφέρει δεν έχει φτάσει  καμία σχετική καταγγελία εκ μέρους της δασκάλας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την δασκάλα Ε.Κ. μας απάντησε:

“Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Επειδή το θέμα είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν έχουν ακόμη πάρει θέση ο σύλλογος και οι υπεύθυνοι δεν θα ήθελα να ακόμη να δημοσιοποιηθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Να είστε σίγουρη πως όταν λήξει το ζήτημα θα σας ενημερώσω, εξ’άλλου γι’αυτό μπαίνω και σε αυτήν τη διαδικασία γιατί θέλω να πιστεύω πως έχουμε ακόμη φωνή που μπορεί να ακουστεί. Προς το παρόν ψάχνω συναδέλφους με αντίστοιχα περιστατικά γιατί απ’ότι έμαθα δεν είναι μεμονωμένο το συμβάν ετσι ώστε όποια κίνηση κάνουμε να είναι όσο το δυνατόν συλλογική και να έχει την βαρύτητα που πρέπει. Κρατάω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσω μαζί σας όταν θα έχω νεότερα.
Καλό βράδυ και πάλι ευχαριστώ :)”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγόρησαν δασκάλα για ισλαμική προπαγάνδα γιατί δίδαξε τον “Κεμάλ” του Μάνου Χατζηδάκι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε