Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Folli Follie: Ενώπιον της ανακρίτριας η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Folli Follie: Ενώπιον της ανακρίτριας η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Ξανά ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου προκειμένου να απολογηθούν συμπληρωματικά για την υπόθεση της Folli Follie.

Σήμερα, o προφυλακισμένος ιδρυτής της FFG, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο επίσης προφυλακισμένος γιος τους, Τζώρτζης, βρίσκονται ενώπιον της 35ης ανακρίτριας μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση της Folli Follie.

Η 35η ανακρίτρια, κάλεσε την οικογένεια Κουτσολιούτσου σε συμπληρωματική απολογία, όπως και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους στην υπόθεση. 

Click4More Folli – Follie: Δίχως τέλος ο «πόλεμος» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών απολογιών, η δικογραφία θα περατωθεί και η ανακρίτρια θα διαβιβάσει την υπόθεση  στο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο και θα αποφανθεί ποιοι και για ποιες κατηγορίες θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα νέα κατηγορητήρια των συνιδρυτών της εταιρείας έχει επεκταθεί η περίοδος χειραγώγησης της μετοχής από το 2008 ως το 2018, προστέθηκαν επιμέρους πράξεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος ενώ έχει διευρυνθεί η χρονική περίοδος για ευνοϊκή ενημέρωση τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις