Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Άνθρωποι και σκουπίδια μαζί! – ΦΩΤΟ

Εικόνες για τις οποίες κανείς δεν πρέπει να είναι περήφανος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας. Εικόνες παρακμής, εικόνες τριτοκοσμικής χώρας, εικόνες που δεν τιμούν την Ελλάδα και το σωφρονιστικό της σύστημα.

Μετά τις αποκαλύψεις για τον βασανισμό και τον θάνατο του Ιλία Καρέλι φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση που καταγγέλουν και οι ίδιοι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Κρατούμενοι συνωστίζονται στο ίδιο κελί ενώ παράλληλα οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες και οι εστίες μόλυνσης πολλαπλές. Ανθρωποι και σκουπίδια μαζί.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σέρρες: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλία Καρέλι στην Ελλάδα – Νέο βίντεο από την κηδεία του και τα συνθήματα κατά της Ελλάδας!

Σέρρες: Σπάει η ομερτά των φυλακών Νιγρίτας; – Αραβαντινός: Αυτός ομολόγησε τα βασανιστήρια στον Καρέλι – Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας!

Ιατροδικαστής στο ΣΚΑΪ: Δεν ισχύουν οι καταγγελίες των αλβανικών ΜΜΕ – Προσπάθησαν να καθαρίσουν το κελί από τα αίματα – Όλα έγιναν στη Νιγρίτα!

Παιδική χαρά το Γκουαντανάμο μπροστά στη Νιγρίτα! – Φρικτά βασανιστήρια στον Ιλία Καρέλι – Του έλειπαν νύχια και τα χέρια του ήταν καμμένα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία