H Coca-Cola Τρία Έψιλον διευρύνει την επικοινωνία της με τους νέους μέσα από τη διαδραστική πρωτοβουλία Upside Open Content Hub

Career Podcasts, Leaders Storytelling, Meet the Faces, Business Days: Ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου ο 2ος κύκλος με εμψυχωτικές ομιλίες από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον!

H CocaCola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης για το 2020, διατηρεί ζωντανή την επαφή της με τους νέους μέσα από πρωτοβουλίες και περιεχόμενο που τους δίνει έμπνευση για τα μελλοντικά τους βήματα. Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της και αξιοποιώντας την τεχνολογία, η εταιρεία δημιούργησε το Upside, μια ψηφιακή ομπρέλα με δράσεις και επίκαιρες θεματικές που αφορούν θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας και προσωπικής εξέλιξης.

Την Παρασκευή 20  Νοεμβρίου, ξεκινάει μέσω Facebook Live στην σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο δεύτερος κύκλος περιεχομένου του Upside, ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, όπου στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες πάνω σε σύγχρονες θεματικές. Πιο συγκεκριμένα οι θεματικές που θα ακολουθήσουν θα είναι:

  1. Ανθεκτικότητα: Ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager GR/CY, θα μοιραστεί μέσα από την προσωπική του ιστορία την σημασία της ανθεκτικότητας και πως αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τον καθένα στην προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.
  2. Ενδυνάμωση: Η Ειρήνη Κεφαλογιάννη, Legal Manager GR/CY, μιλά για το πως μέσα από τις εμπειρίες μας συνειδητοποιούμε την σημασία της ενδυνάμωσης του εαυτού μας και των ανθρώπων γύρω μας και πως μέσα από αυτό καταφέρνουμε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
  3. Μάθηση: Η Φωτίνα Φαφούτη, Coffee Development Manager GR, θα μοιραστεί την αξία της απόκτησης διαφορετικών εμπειριών και της συνεχής μάθησης από την επαγγελματική της πορεία έως τώρα, και όλα όσα έχει διδαχθεί από τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην εξέλιξή της.
  4. Agility: Ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Commercial Functional Leader GR/CY, θα μιλήσει για το πώς έχοντας ως προτεραιότητα τα θέλω του, μπορεί κανείς να βρει αυτό που τον γεμίζει, ακόμα και στο πιο απαιτητικό εταιρικό περιβάλλον και να ανταποκριθεί σε μια καριέρα υψηλών στόχων και προδιαγραφών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο κύκλο του Upside στη σελίδα της CocaCola Τρία Έψιλον στο Facebook ενώ στη σελίδα της CocaCola Τρία Έψιλον, μπορείτε να δείτε διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο από τον πρώτο κύκλο του Upside!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις υπόλοιπες φάσεις και το περιεχόμενο του Upside

Το περιεχόμενο του Upside Open Content Hub αναπτύσσεται σε 4 φάσεις:

1η φάση – Career Podcasts: Μarket Εxperts συνομιλούν με στελέχη της εταιρείας και αναλύουν επίκαιρες θεματικές, όπως η διαμόρφωση της αγοράς εργασίας στη νέα εποχή, τα social skills που απαιτούνται, οι σύγχρονες τάσεις στη διαδικασία επιλογής ταλέντων κ.α.

2η φάση – Leaders Storytelling: Η ηγετική ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αναλαμβάνει δράση με ιστορίες και εμπειρίες που ενδυναμώνουν και εμπνέουν τους νέους. Μέσα από το προσωπικό και επαγγελματικό τους ταξίδι, στελέχη της εταιρείας μιλούν για σημαντικά βήματα της καριέρας τους και για τη νοοτροπία που κάνει τους επαγγελματικούς τους στόχους, πραγματικότητα.

3η φάση – Meet the Faces of CocaCola Τρία Έψιλον: Συνομιλίες μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων της εταιρείας που μιλούν για το ρόλο τους, την καθημερινότητά τους στην εταιρεία, τις ομάδες και τα τμήματά τους αναδεικνύοντας το περιβάλλον εργασίας την πορεία καθώς και την εξέλιξή τους στον οργανισμό.  

4η φάση – Business Days & Hours: Διαδικτυακά events για φοιτητές, αποφοίτους και νέους επαγγελματίες με συζητήσεις, ομιλίες και virtual tours στους χώρους της εταιρείας.

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Facebook!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Αθηνά Λινού: Ντρέπομαι που το λέω, δεν έχουμε στοιχεία – Ανισότητα και ανακρίβεια στα τεστ

Αθηνά Λινού: Ντρέπομαι που το λέω, δεν έχουμε στοιχεία – Ανισότητα και ανακρίβεια στα τεστ

Άκρως επικριτική για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να γίνονται τα τεστ κορονοϊού ήταν η Αθηνά Λινού. Μάλιστα, οι ενστάσεις της καθηγήτριας έρχονται στον απόηχο ... Διαβάστε περισσότερα
«Ανησυχώ για το παιδί μου!» – Η μητέρα  ναυτικού του «Στελιος Κ» που είναι στα χέρια πειρατών μιλάει στο newsit.gr

«Ανησυχώ για το παιδί μου!» – Η μητέρα ναυτικού του «Στελιος Κ» που είναι στα χέρια πειρατών μιλάει στο newsit.gr

Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις, για την απελευθέρωση των πέντε Ελλήνων ναυτικών του ελληνικού πλοίου “Στέλιος Κ.”, το οποίο από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έχει ... Διαβάστε περισσότερα
Παρατείνονται οι οδηγίες για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού – Τι ισχύει

Παρατείνονται οι οδηγίες για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού – Τι ισχύει

Παρατείνονται μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου οι οδηγίες για πτήσεις εσωτερικού και έως τις 14 Δεκεμβρίου για πτήσεις εξωτερικού έως την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, ... Διαβάστε περισσότερα
Αντιδρά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις πύλες αυτόματης απολύμανσης

Αντιδρά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις πύλες αυτόματης απολύμανσης

Αντίθετη στην τοποθέτηση πυλών αυτόματης απολύμανσης στα Δικαστήρια της Χώρας δηλώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, εφόσον δεν υπάρξουν επαρκείς εγγυήσεις και πληροφόρηση. Συγκεκριμένα, η ... Διαβάστε περισσότερα