Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και σταθεροποιούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού

Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και σταθεροποιούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στην ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών που χρησιμοποιούν τα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς η Hellenic Train ανακοίνωσε πως αποκαταστάθηκε η βλάβη στην τηλεδιοίκηση στο ΣΚΑ και έτσι το σύστημα επανήλθε σε λειτουργία.

Τα δρομολόγια θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται όσο πιο ομαλά γίνεται, σύμφωνα με την Hellenic Train, και να σταματήσει έτσι το αλαλούμ που επικράτησε σήμερα (4.10.2023) με τα δρομολόγια του Προαστιακού τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα και το βράδυ.

«Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση κυκλοφορίας», αναφέρει η Hellenic Train στην ανακοίνωσή της στο Χ (πρώην Twitter) που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν σιγά σιγά σε κανονική λειτουργία και τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν νωρίτερα σήμερα.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ανακοινώθηκε ότι καταργούνται τα δρομολόγια του Προαστιακού 4232 & 4237 (Α. Λιόσια- Κάντζα- Α. Λιοσια), 1320 (Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς) ενώ τα δρομολόγια 4241 & 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργήθηκαν μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα.

Η τελευταία κατάργηση δρομολογίου αφορούσε τα 2255 & 2254 στο τμήμα ΣΚΑ – Άνω Λιόσια – ΣΚΑ. Αλαλούμ με τα δρομολόγια επικράτησε και το πρωί της Τετάρτης, πάλι λόγω βλάβης στην τηλεδιοίκηση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις