Ελλάδα

Hellenic Train: Έκπτωση 50% στη μετακίνηση των αναπληρωτών και νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Hellenic Train παρέχει έκπτωση 50% στην τιμή των εισιτηρίων της, στους αναπληρωτές και νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς (καθηγητές και δασκάλους), οι οποίοι θα μετακινηθούν έως τις 30.09.2022 από τον τόπο κατοικίας τους στον τόπο διορισμού τους.

Η βοηθητική αυτή έκπτωση για τους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα χορηγείται με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν τα παραπάνω έγγραφα και κατά τον έλεγχο επί της αμαξοστοιχίας από το αρμόδιο προσωπικό της Hellenic Train A.E.

Η έκπτωση 50% θα χορηγείται μόνο για εκδόσεις εισιτηρίων Β΄ θέσης, από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της Hellenic Train (δηλ. δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της Hellenic Train ή μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων). Η παροχή της έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται ο επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ.). Επίσης, από την παροχή της εν λόγω έκπτωσης εξαιρούνται οι αμαξοστοιχίες ICE (ETR) στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Στην περίπτωση όπου ο τόπος κατοικίας δεν έχει άμεση σύνδεση, με τις αμαξοστοιχίες ή τα λεωφορεία της Hellenic Train με τον τόπο διορισμού, θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους η έκπτωση του 50% για τη μετάβασή τους έως τον κοντινότερο προορισμό με τον τόπο διορισμού τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Συννεφιές, βροχές στα ανατολικά και ψύχρα – 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, στην περιοχή των Κυθήρων έως 6 μποφόρ
Κρύο στην Αθήνα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
8
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
72