Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαθήτρια! – Φωτογραφίες από τα σχολικά της χρόνια

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μαθήτρια! – Φωτογραφίες από τα σχολικά της χρόνια

Σχολικές φωτογραφίες από τα μαθητικά χρόνια της Γιάννας Αγγελοπούλου, (τότε Δασκαλάκη), όταν φοιτούσε σε Γυμνάσιο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας…

Στις σχολικές φωτογραφίες της δεκαετίας του ‘70, η νεαρή Γιάννα βρίσκεται πάντα στο κέντρο, χαμογελώντας διάπλατα και τραβώντας τα βλέμματα.

Είναι ακόμη η περίοδος της ανεμελιάς, για τη δυναμική γυναίκα που κατάφερε χρόνια αργότερα να φέρει και να διοργανώσει τους Ελληνικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Όταν ήμουν μικρή ήθελα να παντρευτώ ένα βασιλόπουλο. Είχα πάντα υψηλούς στόχους” – είχε πει, όπως αναφέρει η RealNews, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, το 1999, όταν βρέθηκε στο Ηράκλειο και μίλησε στους μαθητές μετά από μια μεγάλη δωρεά βιβλίων που έκανε στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία αφού στο Λύκειο που αποφάσισε να κάνει τη δωρεά, στεγαζόταν τη δεκαετία του 70, το Α΄Λύκειο Θηλέων από το οποίο αποφοίτησε η “Σιδηρά Κυρία”.

(πηγή φωτό: RealNews/Flashnews)

Διαβάστε επίσης:

«Σφαγή» για το κόστος των Αγώνων – Η «πλούσια μέγαιρα», ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Χριστοδουλάκης – Νέες αποκαλύψεις από τη Γ. Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κατά των πολιτικών! “Οι Έλληνες δεν είναι κακομοίρηδες

Το… δράμα της Γιάννας: ο «εχθρός» Λάμπης Νικολάου και τα κορίτσια με τα μίνι

Γ. Αγγελοπούλου: Δεν χαρίζεται σε κανέναν στο βιβλίο της “My Greek Drama”

Μy Greek Drama: Κυκλοφορεί το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε