Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήθελαν να κλείσουν την ΕΡΤ για 3 μήνες! Το σχέδιο Μαξίμου!

Ήθελαν να κλείσουν την ΕΡΤ για 3 μήνες! Το σχέδιο Μαξίμου!

Οι απολύσεις που ζητεί επιτακτικά η τρόικα μέχρι τέλος Ιουνίου ή καλύτερα, οι απολύσεις που φέρεται να ζητάει η τρόικα μέχρι τέλος Ιουνίου έχουν οδηγήσει κάποιους σε κινήσεις πανικού και σε αποφάσεις και σενάρια που ακούγονται εξωπραγματικά. Η χθεσινή φημολογία για το κλείσιμο της ΕΡΤ ξεκίνησε μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο που έβγαλε από τα ρούχα τους τους άλλους δυο κυβερνητικούς εταίρους ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ για τρεις μήνες με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και το άνοιγμά της και πάλι με λιγότερο προσωπικό τον Σεπτέμβριο!

Τα τηλέφωνα άναψαν και τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Φώτης Κουβέλης διαμήνυσαν στον κ. Σαμαρά να μην διανοηθεί να προχωρήσει στα σχέδιά του.

Όλα όπως φαίνεται θα λυθούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν συζητάνε με τίποτα έστω και το προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ειναι αντίθετοι σε συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων και στην εξυγίανση της ΕΡΤ βάσει σχεδίου.

Πληροφορίες λένε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την εξεύρεση συμβούλου που θα εκπονήσει νέο σχέδιο εξυγίανσης της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κλείνεις εν μια νυκτί τη δημόσια ραδιοτηλεόραση! Βέτο από Βενιζέλο και Κουβέλη στο σχέδιο ξαφνικού θανάτου της ΕΡΤ – Όλο το παρασκήνιο

Συναγερμός στην ΕΡΤ! Σενάριο για πάνω από 1.000 απολύσεις άμεσα – Τρόικα: “Δεν φεύγουμε από Αθήνα εάν δεν γίνουν”

”Κλείνει η ΕΡΤ – Απολύονται 2.000 εργαζόμενοι”

ΚΚΕ: Η Κυβέρνηση να απαντήσει για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Το προμελετημένο σχέδιο εξόντωσης της ΕΡΤ… χωρίς να ανοίξει μύτη!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε