Ελλάδα

Σκάφος προσέκρουσε σε βραχονησίδα κοντά στην Ύδρα

Οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο στο λιμάνι της Ερμιόνης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκάφος με δύο επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βραχονησίδα κοντά στην Ύδρα, νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (02.08.2025).

Οι δύο Έλληνες που επέβαιναν στο σκάφος, το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε στη βραχονησίδα Ποντίκι ανοικτά από την Ύδρα.

Οι επιβαίνοντες παραλήφθηκαν από παραπλέον ιδιωτικό σκάφος και συνοδεία σκάφους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο στο λιμάνι της Ερμιόνης.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το τοπικό λιμενικό τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της Σταυρούλας Λεβεντάκη που δολοφονήθηκε από τον ενοικιαστή της στα Χανιά – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της μέσα στο σπίτι που του νοίκιασε - Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαϊου, όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Θρήνος στην κηδεία της στο Βαρύπετρο Χανίων – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς