Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (02/04) στον Ασπρόπυργο – Θα γίνει εξουδετέρωση πυρομαχικών με ελεγχόμενη έκρηξη

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (02/04) στον Ασπρόπυργο – Θα γίνει εξουδετέρωση πυρομαχικών με ελεγχόμενη έκρηξη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Κυριακή (02.04.2023) στον Ασπρόπυργο, καθώς θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενη έκρηξη για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ασπρόπυργο, στις οποίες θα προχωρήσει αύριο (02.04.2023) η τροχαία θα εφαρμοστούν στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην οδό Γενοκτονίας. Λόγω της ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, θα ισχύουν τα εξής:

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ζωοδόχου Πηγής και Τραπεζούντος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Γενοκτονίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Νάτο και της οδού Σελλιών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις