Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Λεφτά υπάρχουν για… διπλές πινακίδες! Η εικόνα που άφησε άφωνους τους οδηγούς (ΦΩΤΟ)

Λεφτά υπάρχουν για… διπλές πινακίδες! Η εικόνα που άφησε άφωνους τους οδηγούς (ΦΩΤΟ)

Μια ιστορία γραφειοκρατικής… τρέλας εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, καθώς όσοι οδηγοί κινούνται στην περιοχή αντικρίζουν τις διπλές (!) πινακίδες σηματοδότησης που εχουν τοποθετηθεί στα στενά.

Δεν πρόκειται για κάποια καινοτομία κυκλοφορίας, αλλά για την ελληνική πραγματικότητα που θέλει τα συνεργεία του δήμου, τα οποία επισκεύασαν τους δρόμους, να έχουν άφησει τις πινακίδες του εργοταξίου, ενώ παραλλήλα η τεχνική υπηρεσία να επανατοποθετεί τις πινακίδες σηματοδότησης.

Το αποτέλεσμα; Σε αρκετά στενά να υπάρχουν δυο πινακίδες, η μια δίπλα στην άλλη, με το ίδιο σήμα κυκλοφορίας.

Το Newsit.gr επικοινώνησε με την τεχνική υπηρεσία του δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για αυτό το παράδοξο φαινόμενο, που επιβαρύνει οικονομικά τους δημότες. Η απάντηση που πήραμε ήταν πως τα συνεργεία όφειλαν να αφήσουν τις εργοταξιακές πινακίδες και κατόπιν άλλη υπηρεσία να τις ξηλώσει και να τις αντικαταστήσει με νέες.

Ωστόσο, καμία απάντηση δεν δόθηκε σχετικά με το γιατί να τοποθετηθούν και να ξηλωθούν πινακίδες με επιπλέον έξοδα και να μην μείνει η μια πινακίδα. Έτσι οι οδηγοί που κινούνται στην Αγία Παρασκεύη, σταματούν στα STOP και έχουν την “πολυτέλεια” να διπλοτσεκάρουν το σήμα του ΚΟΚ με την ευγενική “δωρεά” των δημοτών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε