Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Live Webinar με την Πρόεδρο του ΕΟΤ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Live Webinar με την Πρόεδρο του ΕΟΤ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και θέμα: «Ελληνικός Τουρισμός: η Επόμενη Μέρα».

 Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα – διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και θέμα:   

«Ελληνικός Τουρισμός: η Επόμενη Μέρα».  

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 14/10, στις 12:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouΤube Live.  Τη συζήτηση με την Πρόεδρο του ΕΟΤ θα συντονίσει η κα Μάγδα Πειστικού,  Επικεφαλής της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Τα θέματα που θα τεθούν αφορούν στα καίρια τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του τουρισμού και συνοψίζονται στα εξής:

  • Ποια είναι η πορεία του τουρισμού για τη φετινή χρονιά;
  • Πώς διαμορφώνεται ο κλάδος την επόμενη μέρα μετά την πανδημία (πώς ορίζεται το “μετά” την πανδημία);
  • Πώς διαχειρίστηκε ο ΕΟΤ επικοινωνιακά την πανδημία και σε ποιες αγορές του εξωτερικού;
  • Ποια είναι η στρατηγική του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού για την επόμενη τουριστική περίοδο;
  • Ποιες είναι οι δεξιότητες που οι νέοι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας θα πρέπει να διαθέτουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων;
  • Ποιος ο ρόλος του βιώσιμου τουρισμού στην ανάπτυξη των χωρών και πώς μπορεί η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις βασικές αρχές της αειφορίας-βιωσιμότητας;

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020 – έχει την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης. Η συμμετοχή στο Webinar είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3jkQjK6. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.      

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις