Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Live: Πρώτη Παγκόσμια Πιστοποίηση Αρχαίων Ελληνικών

Live: Πρώτη Παγκόσμια Πιστοποίηση Αρχαίων Ελληνικών

Τη δημιουργία της πρώτης Διεθνούς Πιστοποίησης της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας ανακοινώνει σε Συνέντευξη Τύπου ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PeopleCert Βύρων Νικολαΐδης.

Στη συνέντευξη, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, συμμετέχουν η Ακαδημαϊκός και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης των εξετάσεων κα Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου και οι ακαδημαϊκοί και μέλη της επιτροπής: κ.κ. Dr. Luigi Miraglia Πρόεδρος της Ακαδημίας Κλασσικών Γλωσσών στη Ρώμη “Vivarium Novum”, η Kαθηγήτρια Κλασικών Σπουδών και διευθύντρια του TLG (Thesaurus Linguae Graecae) στο Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνιας Δρ. Mαρία Παντελιά, ο καθηγητής της Νεοελληνικής και διευθυντής του Προγράμματος Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ Dr. Jacques Bouchard.

Επίσης τιμούν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο καθηγητής Middle Eastern Studies στο Πανεπιστήμιο του Cambridge Dr. Benjamin Kantor.

Στη συνέντευξη παρευρίσκεται και η υφυπουργός Παιδείας κα. Ζέττα Μακρή. Χαιρετισμό απευθύνει η Andrea Marcolongo, συγγραφέας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις