Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Lockdown: Αυτό απάντησε ο Χαρδαλιάς για την άρση! video

κορονοϊός lockdown

Πολλά και… ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην ενημέρωση των 18:00, το απόγευμα της Παρασκευής, 20.11.2020, την ώρα που ο κορονοϊός “έδινε” ακόμη ένα θλιβερό και διπλό ρεκόρ, με 72 νεκρούς και 519 διασωληνωμένους τις τελευταίες 24 ώρες παρά το lockdown που είναι σε ισχύ.

Μετά την Βάνα Παπαευαγγέλου, τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αρχικά υπενθύμισε τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα το πρωί στις Βόρειες πύλες εισόδου (σ.σ. διαβάστε τα αναλυτικά εδώ), ωστόσο στην συνέχεια ρωτήθηκε φυσικά για το lockdown.

«Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ερωτηθείς για το ζήτημα.

Click4more: Κορονοϊός: 6 περιφέρειες μετράνε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Πως κατανέμονται σε όλη τη χώρα

«Η άρση των lockdown απασχολεί τους πάντες. Με βάση τα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε πιο σαφή στοιχεία για το τι θα γίνει. Σταδιακά και προσεκτικά, με απόλυτο σεβασμό στην επιδημιολογική κατάσταση, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση για άρση του lockdown. Η πρόθεση είναι να πάμε σε σταδιακή άρση. Σε κάθε περίπτωση όλα θα αξιολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ας μην κάνουμε πίσω όμως στην τήρηση των μέτρων», απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας για το θέμα.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις