Ελλάδα

Lockdown: Μειώθηκε η κυκλοφορία 21,4% στις 6 και 7 Μαρτίου

Σημαντική μείωση της κυκλοφορίας των ΙΧ η οποία φθάνει κατά μέσο όρο στο 21,4% καταγράφει το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας ΔΙΔΙΜΥ της Περιφέρειας Αττικής στις κεντρικές οδικές αρτηρίες στο πρώτο Σαββατοκύριακο (6 με 7 Μαρτίου) εφαρμογής του αυστηρότερου lockdown.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η μείωση που καταγράφηκε σε κεντρικούς δρόμους έφτασε ακόμα και στο 54% το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία οι οδικές αρτηρίες που καταγράφεται η μεγαλύτερη μείωση είναι: 

Λ.  Ποσειδώνος -54,1 % 
Λ. Βουλιαγμένης -32,6%
Λ. Συγγρού -31,4%
Λ. Κηφισίας  -26,5%
Λ. Μεσογείων  -25,4%
Λ. Κηφισού -21,5%

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία