Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Lockdown: Το γράμμα με το παράπονο της μικρής Αλεξάνδρας στον πρωθυπουργό (pic)

Lockdown: Το γράμμα με το παράπονο της μικρής Αλεξάνδρας στον πρωθυπουργό (pic)
Φωτογραφία newsit.gr

Στις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα το lockdown αναφέρεται, σε επιστολή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη,  μια μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου από το Ηράκλειο της Κρήτης. Το παράπονο της μικρής Αλεξάνδρας είναι ότι δεν πηγαίνει στο σχολείο και, όπως λέει στον πρωθυπουργό, «δεν αντέχει άλλο μέσα». 

Στην επιστολή της, η Αλεξάνδρα -που είναι μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού- επισημαίνει ότι κατανοεί την κρισιμότητα της κατάστασης, εκφράζει όμως την επιθυμία της να γυρίσει στο σχολείο. Σημειώνει μάλιστα ότι το άνοιγμα των σχολείων δεν είναι μόνο δικό της αίτημα αλλά και πολλών άλλων παιδιών. 

Το γράμμα της μικρής Αλεξάνδρας προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε στο newsit.gr η μητέρα της. 

Το γράμμα της μικρής Αλεξάνδρας 

«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και είμαι μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση και την ταραχή της οικονομίας που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας, ΜΑ… ΔΕΝ αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι ΜΟΝΟ εγώ, ΟΛΑ τα απιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω ΟΛΑ τα παιδιά του κόσμου! Αυτό που ζητάω και που ΟΛΑ τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία! 

Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά ΔΥΣΚΟΛΑ μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει ΔΕΝ θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία. 

Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία!!!»

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις