Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Mad Clip: «Ξέρω τι συνέβη με το τροχαίο» αποκαλύπτει ο πατέρας του τράπερ

Mad Clip: «Ξέρω τι συνέβη με το τροχαίο» αποκαλύπτει ο πατέρας του τράπερ

Είκοσι τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο, ο πατέρας του γνωστού τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, τον οποίο όρισε η οικογένεια για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. 

«Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει: «Έχω καταλάβει, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα».
«Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;», συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με τον κ. Αναστασόπουλο να λέει: «Ναι,  ναι, αυτό το γνωρίζω».

Αναφερόμενος στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, μεταξύ αυτών ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, ο πατέρας του είπε πως η αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει ακόμα.
«Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;».
«Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

Ακούστε όσα είπε στον ΣΚΑΪ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις