Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Mad Clip: Με τραγούδια και μαρσαρίσματα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο trapper – Δείτε φωτογραφίες

Mad Clip: Με τραγούδια και μαρσαρίσματα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο trapper – Δείτε φωτογραφίες

Κοσμοπλημμύρα στον ύστατο αποχαιρετισμό στον Mad Clip. Στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου συγγενείς, φίλοι και οπαδοί του trapper τίμησαν με μουσικές και… γκαζιές στο τέρμα τον νεαρό μουσικό που ξεψύχησε στα συντρίμμια της μαύρης Porsche του στη Βουλιαγμένη.

Πολλοί έφηβοι, αγόρια και κορίτσια, όλοι στα μαύρα για τον αγαπημένο τους Mad Clip, γέμισαν το προαύλιο της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι δεν μπορούσαν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τον λατρεμένο τους καλλιτέχνη.

Το δικό τους αντίο στον Mad Clip είπαν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του trapper είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.

Συντετριμμένος ήταν και ο Light, επίσης trapper και «κολλητός» του Mad Clip και ένας από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλιαγμένη.

Mad Clip: «Αθάνατος», «καλό ταξίδι»

Μετά την εξόδιο ακολουθία στον ναό της Παναγίτσας, το λευκό φέρετρο με τη σορό του Mad Clip, συνοδεία του κόσμου, κατευθύνθηκε στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου όπου και έγινε η ταφή.

Click4more: Mad Clip: Το τελευταίο αντίο στον ράπερ που χάθηκε στην άσφαλτο

Κατά τη μεταφορά του, όλοι αποχαιρέτησαν τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι», μουσική στο τέρμα και… γκαζιές από «πειραγμένα» αυτοκίνητα και μηχανές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις