Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Mad Clip: Στην τελευταία στροφή με 140 χλμ – 2.000 άτομα στον τόπο του τροχαίου

Mad Clip: Στην τελευταία στροφή με 140 χλμ – 2.000 άτομα στον τόπο του τροχαίου

Ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό του Mad Clip για το αν ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει (και πόσο) αλκοόλ πριν μπει στη μοιραία Porsche του αλλά και τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ χθες (0-2.09.2021) τα ξημερώματα.

Και ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο Mad Clip ίσως να έκανε κόντρες στην παραλιακή, ο οδηγός του μαύρου, δεξιοτίμονου, Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο μοιραίο τροχαίο.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που δεν αποκλείεται να ρίξουν λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, παραμένει ο Mad Clip, που κινούνταν από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα επιστρέφοντας από γάμο φίλων του, είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αν έκανε κόντρες με κάποιον (σ.σ. ο τράπερ είχε παραδεχτεί δημόσια πως του άρεσε η ταχύτητα και ήταν «κοντράκιας») μένει να αποδειχθεί και από τα όσα προκύψουν από βίντεο και κάμερες κυκλοφορίας.

«Έτρεχε με τουλάχιστον 150 χλμ»

Μια πρώτη εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Mad Clipπεριέγραψε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

«Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία» είπε, αναφερόμενος στο βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων.  Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο MadClip μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα.

«Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» κατέληξε.

 

2.000 άνθρωποι στο σημείο της τραγωδίας

Φίλοι, γνωστοί αλλά και κόσμος που απλά τον θαύμαζε για τη μουσική και τα τραγούδια του πηγαίνει συνεχώς στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή ο MadClip.

Και σήμερα το σημείο έχει γεμίσει λουλούδια και μηνύματα. Στο δέντρο όπου σταμάτησε η ανεξέλεγκτη πορεία της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip κάποιοι χάραξαν το όνομά του και έβαλαν δυο φωτογραφίες του.

Χθες το βράδυ συγκεντρώθηκαν στον τρόπο της τραγωδίας 2.000 άτομα με αποτέλεσμα να επικρατήσει μποτιλιάρισμα!

 

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις