Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρία Ρεπούση: Η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει τον Γιώργο Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας

Μαρία Ρεπούση: Η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει τον Γιώργο Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας

Η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει τον Γιώργο Καμίνη, εάν θέσει πάλι υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας. Απίθανη θεωρείται, ωστόσο, αυτή τη φορά η στήριξή του από άλλα κόμματα

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για το Δήμο της Αθήνας θα στηρίξει εκ νέου η ΔΗΜΑΡ, όπως δήλωσε η βουλευτής του κόμματος Μαρία Ρεπούση, μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό του Mega».

«Θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος», είπε η κυρία Ρεπούση, συμπληρώνοντας ότι μέσα στο χρόνο που είχε και με τα προβλήματα που έχει η Αθήνα «ο Γιώργος Καμίνης έχει κάνει πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο». Η βουλευτής και πρώην υφυπουργός της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που ο σημερινός δήμαρχος της Αθήνας θελήσει να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, θεωρεί βέβαιο ότι το κόμμα της θα τον στηρίξει.

Η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει ξανά τον Γιώργο Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, δήλωσε η Μαρία Ρεπούση.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι συσχετισμοί στην κυβέρνηση έχουν πλέον αλλάξει, ιδίως μάλιστα μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από αυτήν και θεωρείται σίγουρο ότι τόσο η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά όσο και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου θα τα… δώσουν όλα για τον πρώτο Δήμο της χώρας, ενώ μάλλον δύσκολα θα συναινέσουν πλέον σε προτάσεις της ΔΗΜΑΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμίνης: Έλεγχος για πλαστά πιστοποιητικά σε όλους τους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων

Ο Γ. Καμίνης είναι “μια νηφάλια φωνή σ’ έναν κόσμο των άκρων”, γράφει το TIME

Ρεπούση στον ΣΚΑΙ: Θα συμφωνούσαμε για απολύσεις στην ΕΡΤ αν χρειαστεί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε