Ελλάδα

O “Αμερικάνικος Βούβαλος” δωρεάν από το Θέατρο Πορεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Το Θέατρο Πορεία ανεβάζει σήμερα την παράσταση “Ο Αμερικάνικος Βούβαλος” στην επίσημη ιστοσελίδα του, και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Ο Αμερικάνικος Βούβαλος“. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου αναφέρει για αυτή την προσφορά του θεάτρου Πορεία στο κοινό: “Το θέατρο Πορεία, θέλοντας να βοηθήσει με τον τρόπο του στην αντιμετώπιση της δοκιμασίας που περνάει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εμβληματικές θεατρικές παραστάσεις από την εικοσαετή μας πορεία, χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο! Μέσα από το site μας, στον σύνδεσμο κάθε παράστασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί….

Μένουμε σπίτι και βλέπουμε κάθε μέρα θέατρο!

20 χρόνια Θέατρο Πορεία, 2ος κύκλος ελεύθερων προβολών, 12 παραστάσεις από το αρχείο του θεάτρου, διαφορετική παράσταση κάθε ημέρα, δωρεάν ανάγνωση προγραμμάτων των παραστάσεων

Θα θέλαμε να σταθούμε στη συγκινητική συμμετοχή όλων σ’ αυτό το εγχείρημα στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Τα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, υφαίνουν έναν ιστό εμπιστοσύνης γύρω από τον οποίο θα πλέξουμε τα μελλοντικά μας όνειρα, οι τωρινές δυσκολίες θα είναι η αυριανή μας έμπνευση και συμπόρευση.

Επιπρόσθετα, δίνουμε δωρεάν πρόσβαση και στα προσεγμένα προγράμματα των παραστάσεων, τα περισσότερα εκ των οποίων περιέχουν και το κείμενο της παράστασης.

Η βοήθειά σας, όταν θα ανοίξει πάλι το θέατρο Πορεία, θα είναι πολύτιμη. Η δωρεά σας μέσα από το site μας ή η συνδρομή σας, που θα σας κάνει Μέλη, Φίλους, Υποστηρικτές του θεάτρου μας, πέραν των προνομίων που προσφέρει, θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε πραγματικότητα το πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικά προσεγμένο πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου ’20-’21, με τη μεγαλύτερη πάντα φροντίδα στην ποιότητα και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και μας έχουν καταστήσει την τελευταία δεκαετία σημαντικό πολιτιστικό πόλο της Αθήνας.

Κάθε ημέρα θα είναι διαθέσιμη μία διαφορετική παράσταση από το αρχείο μας. Μέσα από το site μας, στον σύνδεσμο κάθε παράστασης, πατώντας το κόκκινο κουμπί που γράφει “ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ”, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί. Αναλυτικά ο προγραμματισμός των παραστάσεων έχει ως εξής:

  • Ο Αμερικάνικος Βούβαλος  του Ντέιβιντ Μάμετ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2011, Τρίτη 7/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • The Man Who των Πίτερ Μπρουκ και Μαρί-Ελέν Ετιέν, σε σκηνοθεσία Renate Jett, 2005, Τετάρτη 8/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Το Ευχαριστημένο της Μαρίνας Καραγάτση, σε διασκευή από την Έρι Κύργια και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2018, Πέμπτη 9/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Ύψωμα 731 σε κείμενο και σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, 2019, Παρασκευή 10/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας) 
  • Η Αγριόπαπια του Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2017, Σάββατο 11/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2016, Κυριακή 12/4  (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Οι Τρειςευτυχισμένοι του Εζέν Λαμπίς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, 2017, Δευτέρα 13/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Μιράντα βασισμένο στην Τρικυμία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Oskaras Korsunovas, 2016, Τρίτη 14/4  (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)
  • Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, 2015, Τετάρτη 15/4 (10:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. της επόμενης ημέρας)

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ: Η συμβολή του καθενός είναι πιο ουσιαστική από ποτέ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα δύο ραντεβού του Μαζωνάκη για πλασμαφαίρεση και τα sms μεταξύ της γιατρού και υπνοθεραπευτή - «Σε πήρα στον λαιμό μου»
Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει να κάνει δύο πλασμαφαιρέσεις στο μοιραίο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι - Η συνάντηση με τον υπνοθεραπευτή και τα μηνύματα που ρίχνουν φως στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης
9
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τα κινητά τηλέφωνα θα δώσουν «απαντήσεις» για το κίνητρο του δράστη – «Τσακωμός για 1.900 ευρώ»
Στον 27χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
5
Καιρός αύριο: Σφοδρές βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας – Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι
Στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς με μεγαλύτερη πτώση τις βραδινές ώρες
καιρός