Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

On the road με Fast Pass ή Kentriki Pass, εύκολα, απλά και δωρεάν

On the road με Fast Pass ή Kentriki Pass, εύκολα, απλά και δωρεάν

Το καλοκαίρι έφτασε και η στιγμή να σκεφτούμε πλέον το που θα πάμε διακοπές έχει φτάσει. Φέτος όμως είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Φέτος πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως προτιμούν να ταξιδέψουν με το αυτοκίνητο σε κάποιον προορισμό γιατί το… σκέφτονται να μπουν σε πλοίο εν μέσω κορονοϊού.

Και επειδή το σημαντικότερο είναι το… ταξίδι, υπάρχει ένας τρόπος για να γίνει αυτό όσο το δυνατόν πιο εύκολο γίνεται. Πιο ξεκούραστο και πιο ανέμελο!

Κάθε ταξίδι με το αυτοκίνητο έχει τα καλά του και τα… άσχημά του. Ένα απ’ αυτά το «σταματά, ξεκίνα» στα διόδια. Κι αν έχει κίνηση… ζήσε Μάη μου. Κάτσε στην ουρά, πρόσεχε τη χωθεί κανείς από αριστερά ή δεξιά. Έχεις ψιλά; Έχει ο συνοδηγός; Έχει ο μπροστινός ή ψάχνεται και σε καθυστερεί; Έχει ρέστα ο ταμίας; Μικρά αλλά… ουσιαστικά προβλήματα.

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στη ζωή μας το ηλεκτρονικό σύστημα. Με έναν πομποδέκτη είναι αρκετό για να περάσεις… αέρα από τα διόδια. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη; Ένα τόσο δα πραγματάκι στο παρμπρίζ και η αργοπορία στα διόδια γίνεται παρελθόν. Plus: η εποχή του κορονοϊού απαιτεί όσο το δυνατόν λιγότερες συναλλαγές με μετρητά. Κι αν μπορείς, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;

Έστω ότι…

Το πως είναι το ερώτημα και η απάντηση έρχεται αμέσως. Με τα Fast Pass και Kentriki Pass. Είναι οι πομποδέκτες της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού αντίστοιχα, που έρχονται να κάνουν τη ζωή των οδηγών πιο εύκολη. Και πιο γρήγορη. Και χωρίς την ταλαιπωρία του πιθανού μποτιλιαρίσματος στα διόδια. Διακοπές σημαίνουν ξεγνοιασιά και αυτή (όπως οι λεπτομέρειες) κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.

Με moto πως στόχος είναι να αποτελεί πάντα τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη, η Νέα Οδός δημιούργησε τους δυο νέους πομποδέκτες, ακριβώς για να γίνουν οι καλύτεροι… συνταξιδιώτες. Με ασφάλεια στο δρόμο και στις συναλλαγές, σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, σε μια νέα, αλλιώτικη κανονικότητα.

Και δεν κερδίζει κανείς χρόνο αν αποκτήσει το Fast Pass και Kentriki Pass μόνο στα διόδια. Κερδίζει χρόνο κι απ’ αλλού: οι πομποδέκτες έρχονται στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν. Με πολύ απλές κινήσεις, που δεν θα σας ταλαιπωρήσουν ούτε στο ελάχιστο.

Ένα mail ή ένα τηλέφωνο και ο πομποδέκτη έρχεται όπου επιθυμεί ο συνδρομητής. Και μετά, μέσω του www.fastpass.gr και του www.kentrikipass.gr αντίστοιχα ο συνδρομητής ελέγχει πλήρως το λογαριασμό του και βάζει χρήματα είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική, βλέπει τις διελεύσεις του ή τους μηνιαίους λογαριασμούς του κ.α. Μπορεί επίσης να κάνει αίτηση για προσθήκη πομποδέκτη ή για αλλαγή του αριθμού κυκλοφορίας.

Πως θα αποκτήσετε Fast Pass και Kentriki Pass

Το Fast Pass και το Kentriki Pass μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Νέα Οδός (τμήμα Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια Φθιώτιδας και Ιόνια Οδός από Αντίρριο έως Ιωάννινα) και η Κεντρική Οδός (τμήμα Α.Θ.Ε. από Σκάρφεια Φθιώτιδας έως και Ράχες Φθιώτιδας, τμήμα Ε65 από Ξυνιάδα έως και Τρίκαλα).

Προσφέρουν στους οδηγούς άνετες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές σε περισσότερα από 500 χλμ. σύγχρονων, ασφαλών, αυτοκινητοδρόμων. Για να γίνει το ταξίδι σας πιο εύκολο, πιο ξεκούραστο.

Για το Fast Pass μπορείτε να καλέσετε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, στα τηλέφωνα, 22950-26900 (τμήμα Α.Θ.Ε.) και 2641 306 306 (τμήμα Ιόνιας Οδού) ή να στείλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας μέσω του www.fastpass.gr.

* (Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00-20:00 και Κυριακή 10:00 – 18:00)

Για το Kentriki Pass, μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνική Εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο 801 700 7000 ή να στείλετε ηλεκτρονικά το αίτημα μέσω του www.kentrikipass.gr.

* (Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00-16:00 και Κυριακή 10:00 – 18:00)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις