Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Πανελλαδικές 2014: Ανοίγει η αυλαία των εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2014: Ανοίγει η αυλαία των εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ
Στα… θρανία αύριο πρωί οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ για το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας. 
Ανοίγει αύριο πρωί η αυλαία των Πανελληνίων εξετασεων εξετάζονται για μαθητές των Γενικών Λυκείων, καθώς θα εξεταστούν στα μαθήματα της Βιολογίας, Φυσικής, Μαθηματικών και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορίας, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά.
 
Η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίστηκε στις 8.30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών λυκείων. 
 
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8 το πρωί. 
 
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου ως και 4 Ιουλίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
 
Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά, ενώ οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.
 
Στα μέσα Ιουνίου, όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, θα προσέλθουν για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε