Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Τα ποστ της μητέρας του λίγο πριν μάθει για τον θάνατό του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ FACEBOOK
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ FACEBOOK

9.32 το πρωί. Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ποστάρει στο Facebook φωτογραφία με μια τρομπέτα και τη λέξη KING. “19 Φεβρουαρίου τι γίνεται;” είναι το σχόλιο που τη συνοδεύει. Αναφερόταν στην πρεμιέρα του στο Teatro. Δεν ήξερε ότι ο γιος της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Ένα λεπτό νωρίτερα, στις 9.31 το πρωί, η Αθηνά Παντελίδη είχε ποστάρει και φωτογραφία του γιου της που είχε την ημερομηνία της πρεμιέρας του στο Teatro. 19 Φεβρουαρίου. Ο Παντελής Παντελίδης λίγο μετά τις 8 το πρωί είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Είχε συγκρουστεί στις μπάρες του δρόμου, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές. Έσβηνε στην άσφαλτο στα 33 του χρόνια.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Athina Pantelidou στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

 

 

Δημοσιεύτηκε από Athina Pantelidou στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Λίγο αργότερα η τραγική μητέρα αποχωρούσε υποβασταζόμενη από το Ασκληπιείο Βούλας όπου είχαν πάει για να τον αναγνωρίσουν. Ήταν ράκος. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. “Αχ ο Παντελής μου, αχ το παιδί μου”. Οι φωνές της ακούγονταν σε όλο το νοσοκομείο. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη. Οι δύο άντρες έκλαιγαν απαρηγόρητοι έξω από τα επείγοντα αδυνατώντας να πιστέψουν το κακό που είχε βρει την οικογένειά τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε